Låna snabbt utan inkomst med smslån

Väldigt många banker säger blankt nej till kunder som vill låna pengar trots att dem inte har någon fast inkomst. Den som har testat att ansöka om ett lån utan att ha haft en fast inkomst vet hur svårt det kan kännas att bli accepterad som kund hos en bank eller hos ett låneinstitut när man inte har någon riktig månadsinkomst eftersom man kanske är arbetslös eller liknande. Det är alltså inte helt lätt att få ett smslån i ett sådant läge.

Tips till våra läsare! Sugen på att låna pengar?
Låna 15,000 med Cash2you eller vänd dig till Ferratum – snabbt lån utan inkomst!

Genom att ta ett smslån kan du få mer pengar i plånboken.

Genom att ansöka om ett smslån kan du få mer i plånboken. Du kan faktiskt få smslån utan inkomst! Bild: Martin Kingsley via Wikimedia.com

Speciellt brukar många av de stora svenska bankerna blankt säga nej till att låna ut pengar till personer som inte har någon inkomst, och i ärlighetens namn är det i stort sett lönlöst att vända sig till dem för att låna pengar i ett sådant läge. Istället bör man söka sig till mindre långivare och rata storbankerna när man söker efter ett lån i en sådan situation. Det behöver faktiskt inte vara så svårt att få ett smslån, trots att man inte får in en rejäl månadslön varje månad.

Större konkurrens för sms-lån har lett till enklare lån

Hur ska man då göra för att hitta en långivare som kan bevilja ett smslån trots att låntagaren inte har någon stabil inkomst? Det enklaste är att börja leta på nätet. Där ute finns det mängder med information om olika långivare och deras villkor. Med lite tur, och en hel del skicklighet är det inte alls omöjligt att hitta en långivare som erbjuder dig att låna upp till fem tusen kronor trots att du inte har någon fast månadsinkomst.

Förr var det betydligt svårare att få ett lån om man inte hade ett arbete som genererade en riklig månadslön varje månad. Under 2000-talets början då smslånebranschen var riktigt ny så var det i stort sett omöjligt att få lån under sådana förutsättningar. Idag är det dock lättare, och det kan mycket väl bero på att det i dagsläget finns ett mycket större antal aktörer som lånar ut pengar via smslån, och att dem därför har fått börja slåss om kunderna på att hårdare sätt. Om du vill läsa mer om ekonomi och lån kan vi tipsa dig om att besöka sajten http://www.långuide.com/ som är en sajt som handlar om olika typer av lån!

Låna pengar via sms trots studiemedel eller andra bidrag

Bara du har någon form av inkomst så blir situationen mycket lättare. För att få låna pengar kräver nämligen många banker endast att låntagaren tjänar några få tusenlappar om året. Om du går på studiemedel, studiebidrag eller andra typer av bidrag så är det till och med ganska enkelt att hitta en långivare som är villig att låna ut pengar via sms, trots att du inte har någon ”riktig fast inkomst”, dvs. inkomst av arbete.