Mikrolån med betalningsanmärkning

Ett mikrolån kan passa lägligt i väldigt många situationer. Kanske har bilen gått sönder, kanske behöver man snabba pengar till handpenningen på den nya båten eller så kanske man vill låna pengar snabbt avsedda för en utlandsresa? Anledningarna till att låna pengar genom mikrolån kan vara många, men problemen som uppstår då man vill ansöka om ett mikrolån med betalningsanmärkning är ofta fler.

  1. Mikrolån trots betalningsanmärkning – Kredit365
  2. Smslån, snabblån eller mikrolån – Pengos

Många banker, kreditgivare och långivare vägrar att bevilja ansökningar om mikrolån från personer som har betalningsanmärkningar. Detta är så klart väldigt tråkigt för majoriteten av de omkring 500.000 personer i Sverige som har betalningsanmärkningar. Men det finns faktiskt långivare som lånar ut pengar via mikrolån även till personer som har betalningsanmärkningar i sina register.

Mikrolån trots betalningsanmärkning, vad krävs?

Kvaren och villkoren för vad som krävs för att eventuellt få låna pengar genom ett mikrolån då man har en betalningsanmärkning är olika hos olika långivare. Vissa företag har betydligt hårdare krav än andra, men det som generellt gäller för snabblån med betalningsanmärkning är bland annat att: Man måste vara minst 18 år gammal och myndighetsförklarad, man måste ha någon form utav årsinkomst, man måste vara bosatt och skriven i Sverige samt att man måste ha ett bankkonto som är registrerat i samma namn som personen på låneansökningen.

Generella krav för mikrolån i korthet

  • Minst 18 år gammal
  • Måste ha någon form utav inkomst
  • Bosatt och skriven i Sverige
  • Måste ha ett bankkonto

Vilka långivare accepterar mikrolån trots betalningsanmärkning?

Det finns ett flertal olika långivare som beviljar snabblån och mikrolån. Det är dock inte lika många företag som accepterar låntagare som har betalningsanmärkningar. Vi rekommenderar framförallt två långivare som erbjuder mikrolån, snabblån och smslån. Det första företaget heter Pengos, och hos Pengos kan man mycket snabbt och enkelt låna mellan 500 kronor och 5.000 kronor även om man har en eller flera betalningsanmärkningar.

Det andra företaget som valt att låna ut pengar även till personer som har anmärkningar heter Kredit365 och hos dem kan man låna mellan 1.000 kronor och 5.000 kronor snabbt, smidigt och mycket enkelt genom mikrolån.

Vad är ett mikrolån?

Ett mikrolån, eller ett snabblån som dem även kallas för ibland är en form utav kortsiktiga lån där man lånar en relativt låg summa till ganska hög ränta. Mikrolån är i första hand avsedda för att täcka mindre och tillfälliga oväntade utgifter. Det kanske till exempel är så att man behöver snabba pengar då bilen inte gått igenom besiktningen, då man är tvungen att laga en tand hos tandläkaren eller då man behöver låna pengar till handpenning för ett båtköp?

Man ansöker om ett mikrolån på de olika långivarnas egna hemsidor, och i regel går det väldigt fort från och med det att man ansökt om lånet till dess att man får tillbaka ett lånelöfte. Om man blir beviljad mikrolånet så behöver man bara bekräfta att man vill låna pengar, och då sätts pengarna i regel in på låntagarens bankkonto inom några minuter. Beroende på vilken bank kunden har så går transaktionen av pengarna olika fort, men det är inte ovanligt att låntagaren har pengarna på sitt konto redan inom en timme. Eftersom personer med betalningsanmärkningar vanligtvis ofta har stora problem med att låna pengar så kan ett mikrolån passa perfekt. Det finns som tidigare nämnt ett flertal olika aktörer som accepterar mikrolån med betalningsanmärkningar från svenskar i hela landet.

Våra senaste artiklar om att smslån hittar du nedan

Täck tillfälliga utgifter med smslån

Täck tillfälliga utgifter med smslån Många svenskar lever i dagsläget på väldigt små marginaler och får månad efter månad kämpa för att få ekonomin att gå ihop. Det är mycket som ska betalas, och allt kostar pengar. Bilen, bensinen, boendet, maten och mobilräkningen är bara några få exempel på dyra levnadskostnader som man inte kan [...]

Svårt att betala tillbaka ditt smslån? Vad händer då?

Svårt att betala tillbaka ditt smslån? Allt fler upptäcker hur enkelt och smidigt det kan vara att ansöka om ett smslån snabbt och enkelt direkt på nätet eller med hjälp av mobilen för att få några extra tusenlappar i slutet av månaden. Kanske vill man låna pengar till ett par nya skor, eller så kanske [...]

Låna pengar snabbt utan fast inkomst med smslån

Låna snabbt utan inkomst med smslån Väldigt många banker säger blankt nej till kunder som vill låna pengar trots att dem inte har någon fast inkomst. Den som har testat att ansöka om ett lån utan att ha haft en fast inkomst vet hur svårt det kan kännas att bli accepterad som kund hos en [...]