Smslån trots betalningsanmärkning – Pengos!

Hos Pengos lånar du mycket snabbt, enkelt och smidigt summor mellan 500 kronor och upp till 5000 kronor via SMSlån eller snabblån, även om du har en eller flera betalningsanmärkningar! Pengos accepterar kunder som är intresserade utav att ta smslån med betalningsanmärkning, och den som blir beviljad ett smslån får mycket snabbt in pengarna direkt på sitt privata bankkonto.

Låna från 500 kr – 5000 kr trots betalningsanmärkning, klicka här!

Pengos har några utav marknadens mest attraktiva lånevillkor, och Pengos strävar hela tiden efter perfektion så att deras kunder ska bli nöjda! Återbetalningstiden för smslån hos Pengos ligger på hela 30 dagar, och räntorna för Pengos snabblån är mycket konkurrenskraftiga.

  1. Smslån med betalningsanmärkning
  2. Snabblån eller mikrolån med betalningsamärkning

Smslån med betalningsanmärkning från Pengos!

Pengos är ett utav få långivare som valt att även acceptera låntagare som har betalningsanmärkningar eller som inte har någon direkt inkomst. Pengos bedömer nämligen kreditvärdigheten hos sina kunder på ett annorlunda sätt än att bara titta på eventuella betalningsanmärkningar. Pengos ser istället helheten i låntagarens ekonomi, och andra saker än till exempel stabil årsinkomst spelar större roll för Pengos.

För att få låna pengar med smslån hos Pengos måste man vara minst 20 år gammal, man måste vara skriven i Sverige samt att man måste uppfylla de kreditkrav som Pengos har. Man måste också ha ett registrerar mobiltelefonnummer (abbonnemang eller kontantkort) alternativt en styrkande kopia på legitimation för att kunna få låna pengar via smslån.

På lån hos Pengos tillkommer en ränta som varierar beroende på det belopp som kunden valt att låna. Pengos kan hålla väldigt låga tack vare deras automatiserade hanteringsprocess av de låneansökningar som kommer in. Detta kommer i slutändan Pengos kunder tillgodo, eftersom lägre kostnader för långivaren betyder lägre räntor för slutkunden.

Utbetalningar av kontanter för smslån hos Pengos

Pengos betalar ut pengar för beviljade smslån under företagets öppettider. Överföringen av det utlånade beloppet sker alltid i realtid, men direktöverföring är dock inte möjligt till alla banker. Pengos öppettider är Måndag – Fredag: 09.00 – 18.00 och Lördag – Söndag: 10.00 – 16.00.

Pengos erbjuder tre olika ansökningsalternativ för sina lån. Man kan antingen ansöka om ett helt vanligt smslån med hjälp utav sin mobiltelefon. Men man kan också ansöka om sitt lån med Pengos egna mobil-app eller genom att använda sig utav Pengos webbsida. En stor fördel med Pengos är att företaget inte har några dolda avgifter för sina smslån, utan de återbetalningssummor du ser på Pengos hemsida är alltid korrekta. Det kan dock tillkomma en mindre summa pengar för ansökningar via SMS. Att ansöka om ett snabblån direkt på nätet är dock helt gratis!

Mer om företaget Pengos

Pengos drivs av företaget Adacta Investment Group AB, vilket är ett svenskt aktiebolag med säte i Göteborg. Bolaget är privatägt och företaget bildades år 2007. Pengos affärsidé är mycket enkelt, och går helt enkelt ut på att erbjuda privatpersoner att låna ett mindre belopp för att täcka tillfälliga behov utav pengar. Hos Pengos spelar betalningsanmärkningsanmärkningar ingen roll, och privatpersoner kan ansöka om ett eller flera smslån trots betalningsanmärkning hos Pengos.

Pengos har på väldigt kort tid etablerat sig som ett utav dom absolut största låneföretagen på den mycket snabbt växande marknaden för snabba minilån, mikrolån, smslån och snabblån i Sverige.