Smslån med betalningsanmärkning

Hos Meddelandelån kan man låna pengar via smslån. Företaget erbjuder lån till sina nya kunder på 1000 kronor eller 2000 kronor, även om man har betalningsanmärkningar. Om man är en återkommande kund till företaget så kan man låna hela 3000 kronor utan säkerhet till bra och konkurrenskraftiga villkor och priser.

  1. Låna via SMS. Pengarna samma dag.
  2. Låna 2000 Kr via SMS. Besked direkt i mobilen.

Det finns två alternativ för att ansöka om ett mikrolån eller snabblån hos Meddelandelån. Man kan dels använda sig av sin mobiltelefon för att på så sätt ta ett smslån, men man kan också välja att ansöka om lånet direkt på Meddelandelåns hemsida.

Vilka kan ta smslån med betalningsanmärkning?

I stort sett så kan alla personer över 18 år ansöka om ett smslån hos Meddelandelån. Det enda som krävs för att kunna få en lånansökan beviljad av företaget är att man inte har fler än 6 betalningsanmärkningar, att man har en taxerad årsinkomst som överstiger 4.000 kronor, att man har ett bankkontonummer i en svensk bank, att man är en medborgare som är bosatt och skriven i Sverige samt att man har ett publikt mobiltelefonnummer. Det finns utöver dessa villkor några faktorer som kan hindra en person att få låna pengar via sms, och du kan läsa mer om dessa på Meddelandelåns hemsida.

Hos Meddelandelån spelar det ingen roll ifall man har betalningsanmärkningar, vilket är relativt unikt för en svensk långivare. De flesta banker och långivare accepterar inte kunder som har betalningsanmärkningar, men hos meddelandelån kan man alltså ta ett smslån med betalningsanmärkningar.

Hur fungerar ett smslån eller snabblån hos Meddelandelån?

Man kan använda två olika metoder för att ansöka om ett lån hos Meddelandelån. Det är bara själva ansökningsmetoden som skiljer de båda metoderna från varandra, annars är det samma typ av lån. Man kan antingen välja att ansöka om sitt lån via sms-funktionen på sin mobiltelefon. Detta kallas då för att man tar ett smslån. Man skickar då helt enkelt ett sms till ett telefonnummer som går till Meddelandelån där man bifogar sina personuppgifter, sina bankkontouppgifter, sin e-postadress samt information om hur mycket pengar man vill låna. Att ansöka om ett smslån kostar 20 kronor per ansökning.

Man kan även välja att ansöka om sitt snabblån direkt på Meddelandelåns hemsida. Man fyller då i ett formulär där man bifogar information om sitt för och efternamn, sitt personnummer, vilket bankkontonummer man har, vilket mobiltelefonnummer man har, vilket e-postadress man har samt hur mycket pengar man vill låna av företaget. Till skillnad från smslånansökningar så är det helt gratis att ansöka om ett snabblån via internet hos Meddelandelån.

När låneansökningen kommer in till Meddelandelån så görs en kreditupplysning på kunden. Genom kreditupplysningen ser långivaren ifall kunden uppfyller de krav och villkor som krävs för att få låna pengar. Om kraven uppfylls av kunden så kommer Meddelandelån att föra över beloppet till kundens bankkonto direkt. Där efter tar det vanligtvis mellan några minuter och en bankdag tills dess att kunden har pengarna på sitt bankkonto. Återbetalningstiden för ett smslån eller ett snabblån hos Meddelandelån är alltid 30 dagar.