Smslån & snabblån trots betalningsanmärkning med Kredit354

Kredit 365 är ett företag som sysslar med lånverksamhet och där man som privatperson och ny kund mycket snabbt, smidigt och enkelt kan ansöka om ett smslån på mellan 1.000 kronor och 3.000 kronor. Om man redan är kund hos Kredit365 kan man låna upp till hela 5.000 kronor, trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar.

  1. Låna 1.000 – 5.000 kronor via smslån från Kredit365, klicka här!
  2. Ansök om smslån trots betalningsanmärkning, klicka här!

Första gången man lånar pengar hos Kredit365 så ansöker man om sitt lån direkt på företagets webbsida genom att fylla i ett formulär. Som återkommande kund hos företaget kan man där efter mycket smidigt ansöka om att låna pengar via smslån.

Bra priser utan dolda kostnader med Kredit365´s smslån

Kredit365 har mycket förmånliga priser för sina smslån och snabblån. Företaget tar inte ut några som helst dolda avgifter för sina smslån, och det betyder att du som kund i förväg alltid kommer veta vad du kommer att få betala.

Priset som Kredit365 anger är alltid totalpriset för lånet, och i det ingår dels räntan men också alla andra avgifter så som uppläggningsavgift, aviavgift, serviceavgift samt den kostnad som kreditupplysningen medför. Detta förutsätter dock att låntagaren betalar tillbaka lånet i tid, och att inga betalningspåminnelser måste skickas.

Lån hos Kredit365 är avdragsgilla, och vid varje årsskifte skickar företaget uppgifter till skatteverket om hur mycket ränta företagets kunder betalt. Hela 30% av räntan kunden betalt är avdragsgill vilket gör att man som kund exempelvis får tillbaka ungefär 150 kronor på ett 5000-kronorslån.

Smslån med betalningsanmärkning

Att bli beviljad ett lån är inte helt lätt om man har en betalningsanmärkning. Det finns väldigt många banker och långivare som i stort sett alltid ger automatiskt avslag på lånansökningar som kommer från personer med betalningsanmärkningar.

Hos Kredit365 behöver en betalningsanmärkning dock inte vara något hinder. Kredit365 ser inga problem i att låna ut pengar via smslån trots betalningsanmärkning, förutsatt att kunden uppfyller deras övriga krav och villkor. Det viktigaste för Kredit365 är att deras kunder ska kunna betala tillbaka lånet samt räntan för lånet i tid, och därför väger bland annat årsinkomst och övrig ekonomi tyngre än betalningsanmärkningar hos Kredit365.

Villkor för smslån hos Kredit365

För att kunna låna pengar hos Kredit365 måste man vara minst 18 år gammal. Man måste också vara svensk medborgare och ha ett bankkonto i en svensk bank. Precis som tidigare nämnt behöver en betalningsanmärkning inte betyda att man inte får låna pengar hos Kredit365. Kredit365 kan ge ut lån trots betalningsanmärkning till personer som uppfyller företagets krav och villkor.

Återbetalningstiden för lån hos Kredit365 är alltid 30 dagar från och med ansökningsdagen. Kredit365 betalar ut smslån och snabblån löpande under företagets öppettider. Ofta får man in pengarna till sitt bankkonto redan inom någon timme, men beroende på vilken bank man har så varierar tiden. Man har dock alltid sina pengar senast dagen efter det att ansökningen gjorts.

Öppettider hos Kredit365: Mån – Fre: 09.00 till 21.00. Lör – Sön: 12.00 till 17.00